Locatie

Drunen, in het hart van Noord-Brabant.

MPO Ventures is gevestigd Drunen, Noord-Brabant. Een dorp tussen Tilburg en Den Bosch. Heel bewust op een plek waar rust en ruimte nog in overvloed beschikbaar is. Toch zitten we erg centraal en is onze regio enorm actief met enerzijds Logistiek en industrie vanuit Waalwijk en kennis van ICT en Food vanuit Den Bosch.

HQ

Ons multifunctionele hoofdkantoor biedt ruimte voor +/- 30 werkplekken en heeft naast enorm veel daglicht en een open karakter ook een eigen werkplaats voor de sleutelaars onder ons. Ons bijzondere DNA is ontstaan uit motorfietsen en IT.

Naast werkplekken hebben we ook voorzien in ruimte voor ontspanning. Zo is er een fitnessruimte inclusief sanitaire voorzieningen, een picknickweide en een keuken met bar. Deze fijne plek geeft de mogelijkheid om creatieve ideeën tot uitwerking te kunnen brengen.

routebeschrijving

Ons hoofdkantoor ligt op het bedrijventerrein Groenewoud en is via afslag 42 binnen 3 minuten bereikbaar. U kunt parkeren op ons eigen terrein via de achterzijde van ons pand.

Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Ons kantoor ligt op loopafstand (+/- 5 minuten) van het transferium in Drunen.

Het team

Ons organisatiemodel

MPO Ventures hanteert een plat organisatiemodel met open functieprofielen. Hierdoor kunnen mensen het maximale uit zichzelf halen in een omgeving waarin ze vertrouwen, verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid krijgen. Wij geloven dat een mens zich alleen met die randvoorwaarden volledig kan ontplooien, gelukkig kan zijn en zo optimaal kan bijdragen aan de organisatie. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige klanten.

Work hard, play hard

Bij MPO Ventures gaan hard werken en volop plezier maken hand in in hand. In onze open bedrijfscultuur worden werknemers beoordeeld op hun verantwoordelijkheden en niet op hun aanwezigheid. Zo hebben we geen vaste werktijden, mag je gerust een dagje thuiswerken en zijn we niet vies van een feestje of een borrel. Daarnaast zorgen we goed voor ons personeel met gezamenlijke lunches (met een echte kok), vers fruit en een heuse picknick weide. Door onze werknemers deze vrijheid te geven, krijgen we gemotiveerde medewerkers en een energieke en dynamische werkomgeving.

Werken bij mpo ventures

Bij MPO Ventures zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Mensen die bruizen van nieuwe ideeën! Kwaliteit staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel waardoor wij alleen maar A spelers selecteren. Ben je een technisch zwaargewicht die graag zijn creativiteit de vrije loop geeft? Wil je werken in een inspirerende omgeving?

Solliciteer nu!