Ben je geïnteresseerd in een een baan waarbij je zelfstandig je werkzaamheden en uren in kan delen, verantwoordelijk bent voor onze eerste lijns contact met onze klanten en wil je werken in een prettige werkomgeving? Misschien is dit dan de ideale baan voor jou!

Wij zijn MPO Ventures: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend en full service team welke service verlenen aan meerdere bedrijven die onder MPO Ventures vallen.

De verschillende bedrijven zijn: Divtag, Motorparts-online.com, Simpul, Harbor51 en Karros.nl. De producten verschillen van motoronderdelen tot softwarepakketten. Ons smaakvol ingerichte kantoor zit op het industrieterrein in Drunen.

We werken hier met 20 mensen waarvan de helft software programmeur is, de overige functies zijn managementleden, customer support, marketeers, boekhouders en MBO/HBO stagiaires.

Leuke collega’s waarmee je dagelijks contact hebt. Tijdens onze gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrel hebben we het vaak over auto’s, motoren, Formule 1, techniek en gadgets.

Functieomschrijving

Als medewerker Customer Support ben je het aanspreekpunt voor onze klanten van de verschillende bedrijven. Je houd je bezig met onder andere het aannemen, registreren en efficiënt afhandelen van vraagstukken die via de telefoon of ons supportsysteem binnen komen. Alle mogelijke gelieerde werkzaamheden en alles in de breedste zin des woords.

Je beschikt over de volgende competenties:

● Communicatieve vaardigheden
● Accuraat
● Collegiaal
● Representatief

Ben je geïnteresseerd in een een baan waarbij je zelfstandig je werkzaamheden en uren in kan delen, verantwoordelijk bent voor onze eerste lijns contact met onze klanten en wil je werken in een prettige werkomgeving? Laat dan je contactgegevens achter!

Wat bieden we jou?

We bieden jou een functie binnen een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor uiteenlopende organisaties.

We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week.

Geld. Niet geheel onbelangrijk vinden we. Dit is waarom wij je een passend salaris bieden.

Solliciteer nu!