Ben je een echte spin in het web en ben je oplossingsgericht? Vind je het leuk om meer te leren over de procesoptimalisatie binnen onze samengestelde bedrijven? Dan hebben we voor jou een toffe opdracht!

Wie zijn wij?

Wij zijn MPO Ventures: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend en full service team wat zich bezighoudt met het ontwikkelen van verschillende ondernemingen (ventures).
De verschillende ventures zijn: Divtag, Motorparts-online.com, Simpul, Harbor51 en Karros.nl. De producten verschillen van motoronderdelen tot softwarepakketten. 

Op welke afdeling kom jij stage lopen?

Team Customer support houdt zich bezig met het aannemen, registreren en efficiënt afhandelen van vraagstukken via de telefoon of ons supportsysteem en alle daarbij horende zaken. Ook het beantwoorden van vraagstukken en hulpvragen vanuit onze eigen label producten hoort daarbij. Je kunt een verscheidenheid aan vragen verwachten doordat je je bezig houdt met het support van al onze Ventures. Onderlinge communicatie met collega’s voor bijvoorbeeld overdracht is ook niet te onderschatten. Een afdeling met een grote verscheidenheid aan taken die de spil is van de organisatie.

Wat ga je zoal doen tijdens je stage?

Je stage zal in het teken staan van bedrijfsoptimalisatie bij MPO Ventures en is heel divers:

  • Je werkt onder de vleugels van team Customers support en je ondersteunt meerdere ventures met het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen.
  • Je gaat onderzoeken hoe verschillende processen op dit moment verlopen en hoe jij hierin verbetering aan kunt brengen.
  • Je werkt de bedrijfsprocessen uit en maakt een plan van aanpak om het in de praktijk te kunnen brengen.
  • Je gaat aan de slag met het in de praktijk brengen van je gemaakte plannen om te testen of dat je proces doeltreffend is.

Ben jij degene wie we zoeken?

Je bent nieuwsgierig en krijgt een kick van het verbeteren van bedrijfsprocessen. Je legt moeiteloos verbanden en je signaleert makkelijk de knelpunten van bestaande bedrijfsprocessen. Je bent analytisch sterk en je durft out-of-the-box te denken. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive om te leren en je hersenen uit te dagen.

We stellen de volgende functie-eisen:

  • Je volgt een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Procesmanagement of Business management
  • Je hebt ervaring, of wil vanuit je opleiding veel leren over bedrijfsoptimalisatie

Wat bieden we jou?

We bieden jou een stage bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor uiteenlopende organisaties. We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week. Ook bieden we je uiteraard een stagevergoeding en gaat het team je natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Solliciteer nu!