Ben je creatief en heb je gevoel voor stijl, typografie en lay-out? Vind je het leuk om meer te leren over het creëren van merkbeleving bij bedrijven? Dan hebben we voor jou een toffe opdracht!

Wie zijn wij?

Wij zijn MPO Ventures: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend en full service team wat zich bezighoudt met het ontwikkelen van verschillende ondernemingen (ventures).
De verschillende ventures zijn: Divtag, Motorparts-online.com, Simpul, Harbor51 en Karros.nl. De producten verschillen van motoronderdelen tot softwarepakketten. 

Op welke afdeling kom jij stage lopen?

Team Sales & Marketing houdt zich bezig met de positionering van de organisatie en de diverse producten gericht op specifieke marktsegmenten. De juiste afstemming op en doorvertaling naar de Nederlandse markt is nodig voor het succes van de organisatie. Dit is ook de reden dat we op zoek zijn naar jou! Onze ventures zijn in een korte tijd hard gegroeid waardoor de focus op merkbeleving (branding) onderaan ons prioriteitenlijst is komen te staan.

Wat ga je zoal doen tijdens je stage als content marketeer?
Je stage als content marketeer bij MPO Ventures is heel divers:

  • Je werkt onder de vleugels van team Sales & Marketing en je ondersteunt hen bij het verder ontwikkelen van projecten.
  • Je werkt mee aan het uitwerken van concepten en campagnes, bijvoorbeeld voor het verzamelen van nieuwe leads.
  • Je gaat aan de slag met de het creëeren van geniale content waar onze klanten blij van worden.

Ben jij degene wie we zoeken?

Je bent nieuwsgierig en hebt oog voor detail. Je legt moeiteloos verbanden en je signaleert op merkgebied overal kansen die nog te weinig worden benut. Je bent analytisch sterk en je hebt een creatieve inslag. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive om te leren en je hersenen uit te dagen.

We stellen de volgende functie-eisen:

  • Je volgt een relevante MBO opleiding, bijvoorbeeld grafische opleidingen als Communicatie- en Multimedia Design;  
  • Je hebt ervaring, of wil veel leren over programma’s als Photoshop en Illustrator.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een stage bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor uiteenlopende organisaties.

We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week.

Ook bieden we je uiteraard een stagevergoeding en gaat het team je natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Solliciteer nu!