Heb jij interesse in online platformen en e-commerce? Vind je het leuk om meer te leren over business development? Dan hebben we voor jou een toffe opdracht!

Wie zijn wij?

Wij zijn MPO Ventures: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend en full service organisatie wat zich bezighoudt met het ontwikkelen van verschillende ondernemingen (ventures).
De verschillende ventures zijn: Divtag, Motorparts-online.com, Simpul, Harbor51 en Karros.nl. MPO Ventures is actief in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. 

Op welke afdeling kom jij stage lopen?

Team Sales & Marketing houdt zich bezig met de positionering van deze ondernemingen en de diverse producten gericht op specifieke marktsegmenten. De juiste afstemming op en doorvertaling naar de markt is nodig voor het succes van de organisatie. Voor het ontwikkelen van nieuwe ventures is marktonderzoek een vast onderdeel in dit proces. Dit is ook de reden dat we op zoek zijn naar jou! 

Wat ga je zoal doen tijdens je stage als Marktonderzoek

Je stage als marktonderzoeker bij MPO Ventures is heel divers:

  • Je werkt onder de vleugels van team Sales & Marketing en je ondersteunt hen met dit marktonderzoek 
  • Je gaat onderzoeken wat de marktpotentie is voor een nieuw online platform
  • Je gaat aan de slag met het in kaart brengen wat de behoeftes zijn van deze markt
  • Je stelt een plan van aanpak op voor het uitrollen van een nieuw online platform 

Ben jij degene wie we zoeken?

Je bent nieuwsgierig en krijgt een kick van data verwerken. Je legt moeiteloos verbanden en je signaleert op marketinggebied kansen die nog te weinig worden benut. Je bent analytisch sterk en je durft out-of-the-box te denken. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive om te leren en je hersenen uit te dagen.

 

We stellen de volgende functie-eisen:

  • Je volgt een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie
  • Je hebt ervaring, of wil veel leren over Marktonderzoek en Business Development

Wat bieden we jou?

We bieden jou een stage bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor uiteenlopende organisaties. We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week. Ook bieden we je uiteraard een stagevergoeding en gaat het team je natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Solliciteer nu!