Welke bedrijven vallen onder MPO Ventures?

Inmiddels hebben we meerdere online ondernemingen gebouwd volgens onze methode. Deze bedrijven hebben allemaal een link met online ondernemen. Onze ventures zijn start en scale-ups die op hun eigen benen kunnen staan en duurzaam worden doorontwikkeld. De kracht van deze bedrijven is dat zij kunnen vertrouwen op de brede aanwezige kennis binnen MPO Ventures en zich kunnen focussen op hun core business.

Onze ventures

Divtag

Binnen MPO Ventures is Divtag ons ontwikkelbureau, een mix van specialisten die op het gebied van online applicatie ontwikkeling de diverse andere Ventures ondersteunt. Divtag is tevens vaste strategische partner van diverse externe klanten. Samen met hen maken ze grensverleggend en innovatief werk.

Motorparts-online.com

We keep you rolling. Motorparts-online.com is een platform welke wereldwijd opereert met nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen. Op dit platform bieden meer dan 20 demontagebedrijven en productleveranciers hun voorraad aan. Motorparts-online.com verzorgt de complete afhandeling van de online bestellingen.

simpul

Software vóór hoveniers dóór hoveniers. Simpul is een compleet registratiesysteem voor hoveniers die meer inzicht in hun bedrijfsvoering willen hebben. Volledig online en beschikbaar op desktop, tablet en mobiel.

Harbor51

Voorraadbeheer software in de cloud. Harbor51 is een SaaS oplossing speciaal ontwikkelt voor de voertuigbranche. Een centrale database met invoermodule en fotobeheer voor onder andere onderdelen van auto’s, motoren en andere voertuig gerelateerde onderdelen.

Karros.nl

Karros.nl is een handelsorganisatie welke in- en verkoop van motorfietsonderdelen realiseert gebaseerd op data gedreven keuzes.