Alle disciplines onder één dak

De gebundelde ervaring van de bedrijven binnen MPO Ventures maakt ons tot een full service georiënteerde organisatie waarbij we alle facetten van ondernemerschap combineren en inzetten voor de doorontwikkeling van onze ventures.

Software development

Binnen onze organisatie hebben we meerdere development teams welke werken aan onze producten. Wij werken met de lean startup methode om op een efficiënte manier onze producten te verbeteren.

Centrale backoffice

Naast de ontwikkeling van producten heeft MPO Ventures een sterke centrale backoffice ingericht die beschikbaar is voor alle deelnemende bedrijven. Zo zijn zaken als marketing, sales, customer support en finance beschikbaar vanaf het eerste moment en kan deze meegroeien met de behoeftes van de venture.

New Business

Naast de bestaande producten werken we ook aan nieuwe producten, dit doen we middels joint ventures met andere bedrijven. Heeft u een goed idee maar niet de resources om dit zelf te ontwikkelen en/of te exploiteren?

Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Een van onze business managers kijkt graag samen met u naar uw plannen en bepaalt zo of er een goede match is.

Growth Hacking

Doorontwikkeling is key binnen online software oplossingen. Samen met onze gebruikers en stakeholders zoeken we naar slimme oplossingen om onze business harder te laten groeien.